2021-03-28 07:58:08• hírek • Blikk.hu

Curtis először beszélt arról, mennyit kellett fizetnie, amikor eltűnt a Sztárban sztárból

Curtis a ZSHOW time YouTube-csatorna műsorának a vendége volt, ahol kisfiáról, Majkával való barátságról és a drogról is mesélt, illetve lerántotta a leplet, arról, hogy milyen nagyságrendű összeget kellett fizetnie azért, amikor nem ment el a Sztárban sztár élő adásába és megszegte a szerződésében foglaltakat.

A rapper elárulta a műsorban, hogy nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettsége. Majd arra is reagált, mit szólna, ha kisfia, Doncsi is megelégedne ennyivel. "Ha azt látod, hogy tehetséges valamiben, akkor akarva-akaratlanul belemész. Nyilván azt akarom, hogy minél több iskolája legyen, elsajátítson egy-két nyelvet, de ezt úgyis az élet hozza majd, hogy milyen pályán fog menni." - mondta Curtis


A sötét drogmámoros múltja is szóba került, és kiderült, hogy a Belehalok című sláger után találkozott először a kokainnal. Azt is elárulta, hogy paranoid látomásai miatt ment el elvonóra. "Az volt az egyik fő ok, hogy elmentem elvonóra, hogy már paranoiás lettem. Tudtam, hogy ha szívok, szarul leszek. Olyan érzetem volt, mintha lennének a lakásban, pedig egyedül voltam. Jönnek a rendőrök, nézelődtem az ablakon órákon át" - meséli Attila Ha azt az életet vitelt folytatta volna, akkor saját belátása szerint már nem élne - teszi hozzá. Saját bevallása szerint egyébként mai napig jár szakemberhez - ídézte a a Bors Curtis drámai szavait.


 


Mint ismeretes, tavaly a Sztárban sztár egyik adásában nem jelent meg Curtis. "Be voltam b*szva, de nem ez volt a bajom. Halottak napjára esett a rendezvény, és ez nekem nagyon nem jó." - fogalmazott a rapper. Természetesen ki kellett fizetnie a kötbért is, ami állítólag milliós tétel volt: "Ki! Ez normális. Volt egy magas ár, amit szerettek volna, nekem volt egy alacsony és középen találkoztunk. Milliós tétel volt! Nézték, hogy mennyit kapok műsoronként és ahhoz mérték." - mondta el a rapper.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: